1 Μαΐ 2017

Από την Δημόσια Σφαίρα του ίντερνετ: Michalis Tapakoudis: Εύγε πρόεδρα. Υιοθέτησες έναν που τα πιο "πάγια" επιχειρήματα των "απορριπτικών""Μακάρι και ο ίδιος εις όσα προβάλλει να μου βρει ένα παράδειγμα ομοσπονδίας όπου γίνονται αποδεκτά τα όσα αξιώνει για την κοινότητα του. Και αν υπάρχει έστω και ένα κράτος, ομόσπονδο κράτος που να προνοεί ανάλογες αξιώσεις, είμαι έτοιμος να αποδεχθώ την όποια λύση, τη λύση εκείνη», σημειώνεται στην ανακοίνωση (του Αναστασιάδη).
Εύγε πρόεδρα. Υιοθέτησες έναν που τα πιο "πάγια" επιχειρήματα των "απορριπτικών".
Συνέχισε...
φυσικά σε τούτα ο Νικόλας εννά σε φάει λάχανον, αν μεν το ξέρεις δηλαδή.
Απλά να σου πω τζιαι σέναν ότι ούτε τζιαι μια ομοσπονδία ανά το παγκόσμιον έννεν η "ίδια" με κάποιαν άλλην. Ούλλες έχουν "μοναδικές " πρόνοιες για τον απλούστατον λόγον ότι κάθε περίπτωση εν μοναδική τζιαι πρέπει να μπει μια φόρμουλα που συνολικά να δουλεύκει, ανεξαρτήτως των "παραδοξοτήτων" σε επιμέρους πρόνοιες.


Τζιαι έννεν επιχείρημαν το ότι "επειδή εν υπάρχει άλλη η ίδια, εν θα πετύχει ή εν απαράδεκτη". Άμα κάτι εν δουλεύκει καλά, αλλάσσεις το, αλλά για να δεις αν δουλεύκει πρέπει πρώτα να το βάλεις μπρος. Αυτονόητα πράματα (τα γέρημα)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου