1 Μαΐ 2017

Η απάντηση της συνείδησης του Κληριδισμού [ο Φ. Κουλέρμος της Αλήθειας]:

Το κρίμα στο λαιμό τους

Φ. Κουλέρμος


Ομόφωνοι και περιχαρείς οι εθνοσωτήρες εξήλθαν του Εθνικού Συμβουλίου με χαμόγελα ικανοποίησης και με τις κοινές διαπιστώσεις τους περί αδιεξόδου λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, κήρυξαν άπαντες την έναρξη του ωραίου αγώνα τους για τις προεδρικές εκλογές του 2018.
Το κέντρο του ενδιαφέροντος για τις πολιτικές δυνάμεις της Κύπρου είναι η κατάκτηση της εξουσίας παρά η σωτηρία του τόπου. Αντί να ομοφωνούν στο πώς θα κάμψουν την τουρκική αδιαλλαξία ομοφωνούν πώς θα κυνηγήσουν την προεδρία της μισής Κύπρου.
Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι ακριβώς υποβοήθησαν την Τουρκία να καταβροχθίσει την μισή Κύπρο. Έστω και τώρα θα μπορούσαν να περισώσουν τουλάχιστον την Αμμόχωστο και την Μόρφου με μια υπό τις περιστάσεις υποφερτή λύση που φαίνεται να ήταν εφικτή αν διέθεταν λίγη πολιτική τόλμη και λιγότερη δόση φιλοδοξίας.

Κάποιοι φαίνεται να μην μπορούν να αντιληφθούν πως με τη νέα πορεία που εγκαινιάζουν με στόχο τις προεδρικές εκλογές οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην τελειωτική καταστροφή της Κύπρου.
Φρίξος Ν. Κουλέρμος
………………………………………………………………………………………………..
Και τα πειθηνια πρωτοσέλιδα του Πολίτη….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου