13 Φεβ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Κινητοποίηση για την αποτροπή έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας [Τεταρτη, 15/2, Λεμεσός]
Η  πρόθεση εκτέλεσης δικαστικού διατάγματος έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας στη Λεμεσό  αποτελεί για το Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις  μια εντελώς απαράδεκτη και αισχρή  πράξη  ιδιαίτερα όταν η μητέρα και το παιδί της  έχουν σαν μοναδικό πόρο επιβίωσης μια σύνταξη χηρείας των 500 ευρώ το μήνα. 
Η  παρούσα υπόθεση  αποδεικνύει ότι  οι διαβεβαιώσεις τόσο των τραπεζών όσο και των κυβερνόντων ότι δεν θα γίνονταν εκποιήσεις της πρώτης κατοικίας ήταν απλά κούφια λόγια. Επιβεβαιώνει επίσης  αυτό που το Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις πάντοτε υποστήριζε :  Ότι δηλαδή οι νόμοι που πέρασαν όχι μόνο δεν  προσφέρουν προστασία στους δανειολήπτες αλλά προωθούν τα συμφέροντα των ίδιων των τραπεζών.
Καλούμε όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στις εκδήλωσης διαμαρτυρίας που οργανώνει το Κίνημα μας δημιουργώντας  με αυτό το τρόπο μιαν ασπίδα προστασίας στην οικογένεια που κινδυνεύει να μείνει στους δρόμους. Όλοι μαζί για να υπερασπιστούμε το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα στην αξιοπρεπή στέγη .
Ώρα για δράση.  Συγκέντρωση την  Τετάρτη 15.2.2017 η ώρα 8.30 π.μ έξω από το εκκλησάκι της αγίας Βαρβάρας  (Αμαθούντα) .
Τηλέφωνο 99416536 για περισσότερες πληροφορίες.
ΚΑΝΕΝΑ  ΣΠΙΤΙ   ΣΕ  ΧΕΡΙΑ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ


ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ  ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου