15 Νοε 2015

DONT JUST "PRAY FOR PARIS"
Ξύπνησα με το sms μιας φίλης μου, "είδες τί έγινε στο Παρίσι;"
"Τί έγινε πάλι, γαμώ την Ευρώπη τους;" Το λες και διαίσθηση που σκέφτηκα αμέσως την Ευρώπη με θυμό, αν και βέβαια η διαίσθηση, λένε, είναι μια προέκταση της λογικής σε συνδυασμό με την παρατηρητικότητα.

Πριν καλά καλά ανοίξω τα μάτια, κάθισα στο laptop για μια "βόλτα" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαβάσω διάφορα "Pray for Paris", "We are all Parisians" και πολλά άλλα που ακόμα κι αν γράφονται με αίσθημα αλληλεγγύης, μου φαίνονται γελοία, όταν μετράμε πάνω από 150 νεκρούς! Όταν πλανιέται τόση ανασφάλεια και φόβος (τρόμος)!

Κάποιοι άδραξαν την ευκαιρία ΑΜΕΣΩΣ για να δηλώσουν πως φταίνε οι πρόσφυγες, οι μετανάστες (αμ αυτός ήταν ο σκοπός, γελασμένο μου αρνί!)
Συγκεκριμένα, ένας απ' αυτούς ήταν και ο Θάνος Τζήμερος (ιδρυτής και πρόεδρος του Ελλαδικού κόμματος "Δημιουργία ξανά") ο οποίος έγραψε στο twitter: "Όταν ανοίγεις τα σύνορα σε όλους, θα μπουν κι αυτοί...."

Οι δηλώσεις των Ηγετών της ΕΕ και των ΗΠΑ θυμίζουν 9/11.
«Είναι μία πράξη πολέμου που διαπράχθηκε από έναν τρομοκρατικό στρατό εναντίον της Γαλλίας», δήλωσε ο Ολάντ από το Μέγαρο των Ηλισσίων. «Είναι μία πολεμική πράξη που προετοιμάστηκε, οργανώθηκε και σχεδιάστηκε από το εξωτερικό, με συνεργούς από το εσωτερικό, τους οποίους θα εντοπίσει η έρευνα...» και ως εκ τούτου εμμέσως πλην σαφώς δίνει το δικαίωμα σε Γαλλία και ΕΕ να ξεκινήσουν μια σταυροφορία "κατά των κακών" και να κλείσουν επιτέλους τα σύνορα που τόσο το ήθελαν, αλλά τους προβλημάτιζε η δημόσια κατακραυγή.

Ναι, η επίθεση στο Παρίσι θυμίζει την 11 Σεπτεμβρίου 2001 στην Νέα Υόρκη και όπως τότε, έτσι και τώρα "μια κυβέρνηση δεν είναι αθώα επειδή είναι αθώοι οι δολοφονημένοι πολίτες της"!
Μιλώντας σε Λονδρέζικη εφημερίδα τρεις βδομάδες μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, ο Χατίμ Μαχάντι, ένας Σουδανός δημοσιογράφος, είπε ότι ο λαός του "δεν πανηγυρίζει για τα δεινά της Αμερικής", όπως το έθεσε ο Άγγλος συνάδελφος του, "γιατί οι Αφρικανοί, αντίθετα από τους Δυτικούς, έχουν μάθει να κάνουν διάκριση ανάμεσα στις κακές κυβερνήσεις και αθώα θύματα".
Στο σήμερα: αν στο Παρίσι πέθαναν ψες περισσότεροι από 150 ΑΘΩΟΙ πολίτες, αυτό δε σημαίνει πως η Γαλλία και η ΕΕ μαζί με το αδελφάκι τους το ΝΑΤΟ είναι επίσης αθώοι!
Πάμε να δούμε κάποια αδιαμφισβήτητα γεγονότα όσον αφορά τα χτυπήματα στο Παρίσι:
1. Η ΕΕ "έχει σοβαρό λόγο" μετά τα χτυπήματα στο Παρίσι να κλείσει τα σύνορα της στους πρόσφυγες μετανάστες (που, σημειώστε, ανάμεσα σε άλλα τρέχουν να σωθούν κι απ' το ISIS), αλλά και να κατεβάζει στρατό στους δρόμους. Όπως επίσης "έχει δικαίωμα" μαζί με το ΝΑΤΟ να ξεκινήσουν πόλεμο κατά των "κακών".
2. H επίθεση έγινε σε προοδευτικές περιοχές όπου δεν υπάρχει ρατσισμός...
3. Το Γαλλικό κράτος διοχέτευε όπλα στη Μέση Ανατολή, ενώ πριν ένα μήνα ο Βρετανός Κάμερον (ηγέτης της Ε.Ε), συνομιλούσε με τη Σαουδική Αραβία που χρηματοδοτεί το ISIS.
4. Με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι,"λογικά", το ΝΑΤΟ αυξάνει τις δαπάνες του στην πολεμική βιομηχανία.

Εν ολίγοις, υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω απ' το εφιαλτικό χτύπημα στο Παρίσι. Το νόμισμα έχει δυο (ίσως και περισσότερες) όψεις και αν θέλουμε να σεβαστούμε τους νεκρούς, οφείλουμε πρωτίστως να λύσουμε το παζλ και όχι να αφηνόμαστε σε ατάκες και άλλες προπαγανδιστικές πληροφορίες των ΜΜΕ. 

Όχι να αφηνόμαστε σε ρατσιστικές διαθέσεις!

Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι είναι το ίδιο ποταπή με τις μαζικές ενέργειες τρομοκρατίας που διαπράττει το ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή!

Η ΕΕ οφείλει να ζητήσει συγνώμη απ' τα θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων που πραγματοποιεί μαζί με το ΝΑΤΟ και να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι "το οφθαλμόν αντί οφθαλμού, θα αφήσει την ανθρωπότητα τυφλή".

Υ.Γ1 Και όχι δεν φταίνε οι θρησκείες ρε μάγκα άθεε που άδραξες τζαι εσύ την ευκαιρία σου για να μας την πεις! Εν ο φανατισμός που φταίει, ο φανατισμός πάσης φύσεως (ακόμα και ο φανατισμός της αθεοσύνης). Ο δικός μου ο Θεός είπε "όσοι πιστοί προσέλθετε" εν είπε για φανατισμό, γι αυτό please κάμε μας την χάρη....

Y.Γ2 O τίτλος είναι στα αγγλικά για να συμβαδίζει με το trend των social media. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου