1 Νοε 2015

Έκδοση/κυκλοφορία έρευνας 9+1 σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικο-παρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσειςΜια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι

Όλοι έχουμε ακούσει για τις επαγγελματικές ασχολίες του μεγαλοστελέχους της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, τουλάχιστον πριν πάρει το άτοκο δάνειο, που δικαιούνται οι βουλευτές, απλά και μόνο επειδή είναι βουλευτές ─ όλοι οι βουλευτές, ακόμα κι εκείνοι, που βρίζουν τους άλλους βουλευτές για τα... προνόμιά τους.

Από την εποχή, που ήταν γνωστός ως «Rabbit» στις εξέδρες των φανατικών του Παναθηναϊκού, αλλά και αργότερα με την χρυσαυγίτικης παραλλαγής γηπεδική «ακτιβίστικη» οργάνωση-συμμορία «Γαλάζια Στρατιά», ο Παναγιώταρος διατηρούσε επιχείρηση με το όνομα «Φάλαγγα», δίπλα ακριβώς από τα γραφεία του συνδέσμου παναθηναϊκών οπαδών του Κολωνού.
  
Η «Φάλαγγα» πουλούσε στρατιωτικά ρούχα, στολές, γιλέκα, καπέλα και άλλα τέτοιου είδους στρατιωτικής και αστυνομικής χρήσεως προϊόντα και φασιστογκάτζετ σε χρυσαυγίτες ένστολους ή με πολιτικά, σε οπαδούς ομάδων και μέλη του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σαφώς, πρόκειται για μια υπερβολικά κερδοφόρο επιχειρηματική-πατριωτική δραστηριότητα. Τα μπλουζάκια κόστιζαν 50 σεντς, η «αγανακτισμένη ξανθιά» του Αγίου Παντελεήμονα Θέμις Σκορδέλη έσκιζε τις ετικέτες «Made in Pakistan» και έφταναν να πωλούνται στο αντίστοιχο των 20 δολαρίων, σύμφωνα με την έκθεση της οργάνωσης «Human Rights First»...

Διαβάστε περισσότερα
και κατεβάστε δωρεάν ολόκληρο το βιβλίο:

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ

Διαδικτυακό Περιοδικό
www.freeinquiry.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου