15 Μαρ 2015

Μια καταγραφή μέρους της κοινής γνώμης από ένα οικείο, για το προεδρικό χώρο: τί έγραψαν του Αναστασιάδη στην ιστοσελίδα του μετά την έκρηξη των σκανδάλων δικηγόρων κ.α.

΄

Το πως αντιδρά πλέον ο κόσμος σε δηλώσεις «αποφασιστικότητας» είναι ιδιαίτερα ενδεικτικό. Κάτω από την ανακοίνωση του προέδρου Αναστασιάδη για τις συναντήσεις του το σ/κ, υπάρχουν ανάμεσα σε άλλα τα ακόλουθα σχόλια, τα οποία παραθέτουμε χωρίς περαιτέρω σχολιασμό αφού μιλούν από μόνα τους και είναι εξόχως ενδεικτικά:

-Ατε να δουμε.... τί θα βγεί... απλά ίσως μια ακόμα "δέσμευση" κ. Πρόεδρε?

-Πιάνουμε πάτο, πρόεδρε έχεις ευθύνη να βάλεις τάξη για να νιώσει κι ο λαός πως δεν είναι όλα σάπια αυτό τον τόπο.

-proedre eisai yia ta panairka.akoma na katalavis oti einai diki sou eikona pou thigete.an itan alou tha edilone paretisi mexri tora logo anikanotitas

-Γιατί έχω την εντύπωση πρόεδρε, ότι και αυτή τη φορά δεν θα κουνηθεί φυλλαράκι από τη θέση του; Μπουχτίσαμε από λόγια, πορίσματα, ποινικούς ανακριτές, υποσχέσεις και δεσμεύσεις...και...και...και...και πάει λέγοντας...και κλείνω με μια κυπριακή παροιμία " κόρωνος κορώνου δεν βγάζει μάτι"..

-Μα τέλος πάντων δεν....συγκόφκει κανένας κύριε Πρόεδρε ποίοι είναι οι απατεώνες και ποίοι όχι όταν πρόκειται να πληρωθεί μια θέση στην κυβέρνηση και ειδικά των ανεξάρτητων θεσμών που κάθονται και βολεύονται μέχρι την αφυπηρέτηση τους ότι σχεδόν και άν κάνουν σε βάρος του δημόσιου χρήματος;;;Αλλάξτε ότι χρειάζεται στούς όρους εργασίας τους να μήν αισθάνονται ασφάλεια άν δέν πράξουν τα αναμενόμενα προς το συμφέρον του λαού και της κυβέρνησης ΜΑΣ.
Δέν ξεχνούμε οι υπόλοιποι πολίτες την στάση των δικαστών μας που καλύφθηκαν πίσω από το νόμο και δέν δέχθηκαν να τους μειώσουν τους μισθούς τους ενώ σε όλους τους άλλους Δημόσιους υπαλλήλους και Ιδιώτες έγιναν άψε σβύσε.Ο λαός σας ,και προ πάντων αυτοί που σας υποστήριξάν και πιστεύουν σε εσάς απαιτεί να προχωρήσετε πλέον με το "μαχαίρι" και να καθαρίσετε την βρώμα και την σαπίλα μέχρι το ...."κόκκαλο".

-Δεν με πείθεις πια όσες συσκέψεις κ να κανεις. Κάθαρση μπορεις να κανεις; Οχι δεν μπορεις!

-Olo sinantiseis eisaste! Apantiseis allagis pote tha doume?

-Κύριε Πρόεδρε εάν δεν μπορείς να βάλης τα πράματα στην θέση τους, έσω τίμιος, και δώσε την ευκαιρία να εκλέξουμε άλλον Πρόεδρον.

-Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, ποιος θα δικασει ποιον. Όλοι είναι μπλεγμενοι σε σκάνδαλα. Στο τέλος της ημέρας την πληρώνει ο απλός πολίτης. Ήρθε η ώρα να τους αρχίσουμε τις κλωτσιές να ξεκουμπιστουν από αυτό τον τόπο γιατί τον έχουν διαλύσει.

-Δυστυχώς Πρόεδρε μας εκαμετε τα μαμμουρι. Πιστέψαμε ότι θα έκανες την διαφορά αλλά ειναι παντού βρωμια και δυσώδεια. Κρίμα πολυ κρίμα που δεν παίρνεις απόφαση για να τιμωρηθούν ολοι και να υπάρξει πραγματική κάθαρση . Δεν παει άλλο. Δεν αντέχουμε ... Ποσο σου ειναι δύσκολο να το καταλάβεις ; ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ΜΟΥ

-Τίποτε δεν θα γίνει ως συνήθως. Άμα θέλει μπορεί αλλά δεν θέλει για ευνόητους λόγους.

-Απαιτούμε κάθαρση εδώ και τώρα πρόεδρε ελεος δεν αντέχουμε

-Νίκο μην μας κάνεις να πούμε ότι είσαι ένα από τα ίδια... εσύ τους διάλεξες όλους...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου