18 Οκτ 2014

«Πανευρωπαϊκή Αντίσταση Ενάντια στις Εκποιήσεις»

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στις 7μμ στο οίκημα της ΠΕΟ στην Λευκωσία.
Το Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις και η Συνδικαλιστική Πλατφόρμα «Η Κοινωνία Αντιδρά και Αντιστέκεται» σας καλεί σε εκδήλωση με τίτλο «Πανευρωπαϊκή Αντίσταση Ενάντια στις Εκποιήσεις», την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στις 7μμ στην Δημοσιογραφικη Εστια στην Λευκωσία.
Η φτωχοποίηση των λαών του Ευρωπαϊκού Νότου σε πρώτη φάση, αλλά και των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών όπως με σαφήνεια δείχνουν πρόσφατα στοιχεία, η ανεργία καθώς και το ξεσπίτωμα οικογενειών, παίρνουν πρωτοφανείς διαστάσεις. Οι λαοί της Ευρώπης ξεκινούν να αντιδρούν και να αντιστέκονται.
Το Ισπανικό Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαϊκούς λαούς. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια κατεβαίνουν στην Κύπρο για να μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους εμπειρίες. Για να διαμηνύσουν ότι υπάρχει και Η ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΗ. Η Ευρώπη των Κινημάτων που υψώνουν σήμερα την φωνή και το ανάστημα τους και απαιτούν αλλαγή κατεύθυνσης.
Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι στέλεχος του Ισπανικού Κινήματος Ενάντια στις Εκποιήσεις και θα χαιρετήσουν στέλεχος του Κυπριακού Κινήματος Ενάντια στις Εκποιήσεις καθώς και στελέχη της Συνδικαλιστικής Πλατφόρμας «Η Κοινωνία Αντιδρά και Αντιστέκεται».
Στην ιστοσελίδα του Κινήματος υπάρχουν άρθρα που μπόρου να αναδημοσιεύσουμεν αν τζιαι όποτε θέλουμε, είτε στα κινηματικά, είτε στες αναλύσεις απόψεις. Παράδειγμα δαμέ http://www.kinimaoxiekpiiseis.com/?p=484 τζιαι δαμέ http://www.kinimaoxiekpiiseis.com/?p=342 

1 σχόλιο:

  1. Στην δημοσιογραφική εστία η εκδήλωση και όχι στην ΠΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή