13 Δεκ 2013

Κίνημα Ενάντια στις ΕκποιήσειςΟι τροικανοί και η κυβέρνηση θα μας κλείνουν στις φυλακές;
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ !!!

Με τεράστια αναστάτωση και πραγματική αγανάκτηση παρακολουθήσαμε σήμερα την ειδησιογραφία σε σχέση με τις απαιτήσεις της τρόικας και την αποδοχή από τον Κυβερνητικό σχηματισμό της αλλαγής των νόμων και του καθεστώτος για τις οφειλές στο δημόσιο, τις τράπεζες και γενικά όλα τα αστικά χρέη μέσα από την ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ τους !!!

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι το χειρότερο που έχουμε να πάθουμε λόγω της κρίσης που δημιούργησαν οι όποιοι άλλοι εκτός από τον απλό λαό, ήταν να μείνουμε στους πέντε δρόμους εμείς και οι οικογένειες μας. Σήμερα μαθαίνουμε ότι οι «καλοί» τροικανοί και το Κυπριακό Κράτος εμάς τουλάχιστον σαν δανειολήπτες, θα φροντίσει να μας βάλει από πάνω μας στέγη και αυτή θα είναι στην φυλακή !!!

Έχουν ξεπεράσει πλέον και τους χειρότερους μας φόβους και ο μόνος μας δρόμος είναι η αντίσταση στους δρόμους αρχής γενομένης του Σαββάτου 14/12 στην Πανσυνδικαλιστική κινητοποίηση έξω από το υπουργείο οικονομικών και το προεδρικό. 

Για πληροφορίες και Οργάνωση παρακαλούμε απευθύνεστε στον Λογαριασμό ΟΧΙ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ στο facebook, στα τηλέφωνα  99627877και  96695740.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.


9 Δεκεμβρίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου