29 Νοε 2013

Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις


Ανακοίνωση της Κίνησης
Ο κόμπος έχει πλέον φθάσει στο χτένι και η αγανάκτηση μας ολοένα και δυναμώνει ενάντια σ’ όλους αυτούς που έχουν βάλει σε μνημόνια ακόμη και απαγορεύσεις προς το κοινοβούλιο.Καταγγέλλουμε στον Κυπριακό λαό τις μεθοδεύσεις των κυβερνώντων και των τραπεζιτών οι οποίοι κατάθεσαν στην τρόικα την ρήτρα απαγόρευσης για συζήτηση στην βουλή του θέματος των εκποιήσεων σαν μια βρώμικη πολιτική που θα μας βρει απέναντι τους. Αυτό βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία για τους βουλευτές και τα κόμματα τα οποία επιτέλους πρέπει να υψώσουν ανάστημα και να μην παίζουν το παιγνίδι των όποιων άλλων παρά του κόσμου που τους ψηφίζουν.
 

Η πρόθεση τους να μην εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια να καλύψουν τις «ζημιές» που οι ίδιοι προκάλεσαν από τα υπερκέρδη που είχαν για δεκαετίες οι λίγες γνωστές οικογένειες, να μην τα πάρουν από τους ολίγους μεγιστάνες του πλούτου που χρωστούν δισεκατομμύρια αλλά να πάρουν το σπίτι ή την επαγγελματική στέγη του κάθε μικρομεσαίου, εργαζόμενου, άνεργου, δεινοπαθούντα, συνταξιούχου συμπατριώτη μας, είναι ενδεικτική μιας συγκεκριμένης νεοφιλελεύθερης πολιτικής αλλά και πολιτικών λιτότητας και εξαθλίωσης του απλού λαού. Η ληστεία που άρχισε με τα μνημόνια, τα κουρέματα τώρα συνεχίζεται με το κεραμίδι που έχουμε πάνω από το κεφάλι μας και η ολοκλήρωση της καταστροφής μας είναι τελικά συνειδητή τους επιλογή.
 

Το Κίνημα μας παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις και στις συναντήσεις μας ήδη άρχισε η οργανωμένη και μεθοδευμένη προσπάθεια για μαζικοποίηση της φωνής αντίστασης κατά των μεθοδεύσεων τους. Την κρίση δεν την προκαλέσαμε εμείς και δεν θα την πληρώσουμε εμείς.
 
Καλούμε τον λαό να συσπειρωθεί μαζί μας. Κτίζουμε καθημερινά πυρήνες στις περιφέρειες και στα χωρία όπως και σ’ όλες τις πόλεις παγκύπρια. Σύντομα θα είμαστε με τα ενημερωτικά μας φυλλάδια και άλλο υλικό σ’ όλες τις γειτονιές και σας ζητούμε όπως μας δηλώσετε την συμμετοχή σας στον αγώνα αυτό. Θέλουμε χέρια στην δουλειά της διαφώτισης και οργάνωσης του λαού. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το κάθε ενδεχόμενο ακόμη και να πάμε έξω από τα σπίτια του κόσμου την ώρα που θα προσπαθήσουν να μπουν μέσα οι εκποιητές και να τους αποτρέψουμε δυναμικά όπως έγινε και σε άλλες χώρες. Ελάτε μαζί μας.
 

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε στους πάντες ότι δεν είμαστε λαός πειραματόζωο και δεν θα ανεχθούμε ότι μας πλασάρουν θεωρώντας μας μάλιστα ότι πρέπει να τους είμαστε και …υπόχρεοι !!!
 


Η επιτροπή του Κινήματος μας προχώρησε στην δημιουργία ομάδας μελέτης θέσεων και εισηγήσεων προς όλους τους φορείς και αυτή αποτελείται από τους Σταύρο Αλαμπρίτη, Αλεξία Καφετζή, Σωτήρη Βλάχο, Παναγιώτη Ζήνωνος και Μάκη Καζακαίο. Σ’ αυτήν θα συμμετέχουν και έγκριτοι νομικοί και οικονομολόγοι. Όμως πέραν από αυτές τις εισηγήσεις ξέρουμε ότι το μόνο που θα μας κάνει δυνατούς να αντισταθούμε σωστά είναι οι αγώνες και η μαζικοποίηση του κινήματος μας.
 
Μπορείτε να στείλετε απόψεις για το θέμα των δανείων σας ή να ρωτήσετε όποια απορία θέλετε στα τηλέφωνα
  96695740,  99627877 e mail enantiastisekpiiseis@gericomcy.com και στο facebook στον λογαριασμό: Όχι Εκποιήσεις. 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ – ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου