22 Νοε 2013

Κίνημα Ενάντια στις ΕκποιήσειςΑνακοίνωση

Συνήλθε την Δευτέρα 19/11 στην πρώτη της συνεδρία η Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσίας του Κινήματος Ενάντια στις Εκποιήσεις η οποία συζήτησε και αποφάσισε τα πιο κάτω:

1. Εκτιμήσαμε σαν ικανοποιητική την πρώτη συγκέντρωση που έγινε στην πόλη μας στις 9/11, τόσο από πλευράς προσέλευσης όσο και περιεχομένου και επαναλαμβάνουμε την απόφαση μας ότι θα παλέψουμε, θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους, ώστε κανένας συμπατριώτης μας να μην χάσει το σπίτι του λόγω της οικονομικής κρίσης, της αναλγησίας της πολιτείας και των εγκλημάτων στον τραπεζικό τομέα. Ταυτόχρονα θα συνεχίσουμε τις επαφές μας με τους πυρήνες του Κινήματος σε Λεμεσό, Λάρνακα, Αμμόχωστο και Πάφο για οργάνωση στις πόλεις αυτές πριν τις γιορτές παρόμοιων συγκεντρώσεων.

2. Θα οργανωθούν επίσης συγκεντρώσεις στις περιφέρειες Δαλιού, Ακακίου, Σολιάς, Λακατάμιας – Τσεριόυ κλπ και καλούμε όλους τους φίλους που κατοικούν στις περιοχές αυτές όπως επικοινωνήσουν μαζί μας για την καλύτερη οργάνωση τους. Είναι ξεκάθαρο ότι μόνο με μαζικότητα του Κινήματος μας θα μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο ενάντια στους «εκποιητές» των περιουσιών μας και βασικά των ζωών μας.

3. Καλούμε επίσης όλα τα κοινωνικά σύνολα του τόπου όπως συντεχνίες, φοιτητικές ενώσεις, συνδέσμους καταναλωτών, δανειοληπτών, μονογονεϊκών οικογενειών, πολυτέκνων, συνταξιούχων, Δήμους, Κοινότητες κλπ όπως συμμετέχουν με αντιπροσώπους τους στο Κίνημα μας για να συντονίσουμε και οργανώσουμε τον αγώνα αυτό. Είναι κάτι που αφορά όλη την Κοινωνία. 

4. Θα ζητήσουμε συναντήσεις με τον Διοικητή της Κεντρικής τράπεζας και διοικήσεις των τραπεζών, Βουλευτές και επιτροπές της βουλής και όσους άλλους πολιτειακούς φορείς εμπλέκονται στην όλη υπόθεση με τις εκποιήσεις. Το ζητούμενο μας θα είναι ένα και μοναδικό. Να συνταυτιστούν μαζί μας γιατί είναι σ’ αυτές τις θέσεις επειδή ο λαός τους έβαλε εκεί και αυτόν και μόνο πρέπει να εξυπηρετούν. Τίποτε λιγότερο δεν θα αποδεχθούμε.

5. Θα συνεχίσουμε την ενημέρωση του κόσμου για την ύπαρξη και την δράση του κινήματος μας μέσα από το δόσιμο φυλλαδίων και άλλου υλικού με εκστρατείες σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης αλλά και στις γειτονιές. Καλούμε και πάλι όλους σας όπως συμμετέχετε στις εκστρατείες αυτές δηλώνοντας μας το μέσα από τα τηλέφωνα που θα δημοσιεύσουμε, τα e mail και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπου δραστηριοποιούμαστε έντονα.

6. Προσωρινά τηλέφωνα επικοινωνίας  96695740,  99627877, e mail: enantiastisekpiiseis@gericomcy.com και στο facebook στον λογαριασμό: Όχι Εκποιήσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου